Zoeken
Winkelmandje
 

Heeft u een vraag over een product?

Bel dan met een van onze specialisten

Beschermhoezen voor luidsprekers

Hieronder een groot assortiment hoezen voor allerlei verschillende merken. Staat uw speaker er niet tussen? Mail het merk en type van uw luidspreker en wij maken een offerte voor u.

AD Systems
ad systems

AD Systems

Alto Professional
alto professional

Alto Professional

Behringer
behringer

Behringer

DAP
dap

DAP

dB Technologies
db technologies

dB Technologies

D&B
dampb

D&B

Devine
devine

Devine

Dynacord
dynacord

Dynacord

EAW
eaw

EAW

Electro-voice
electrovoice

Electro-voice

HK Audio
hk audio

HK Audio

Hortus
hortus

Hortus

JBL
jbl

JBL

JB-Systems
jbsystems

JB-Systems

‘l Acoustics
l acoustics

‘l Acoustics

LEM
lem

LEM

Martin Audio
martin audio

Martin Audio

Mackie
mackie

Mackie

Meyersound
meyersound

Meyersound

Nexo
nexo

Nexo

Nova
nova

Nova

Proel
proel

Proel

QSC
qsc

QSC

RCF
rcf

RCF

Samson
samson

Samson

Sound-Projecs
soundprojecs

Sound-Projecs

Turbosound
turbosound

Turbosound

Yamaha
yamaha

Yamaha

Beschermhoezen en de voordelen:

Het alternatief voor een dure Flightcase

Beschermhoezen van Luidsprekerhoezen.nl zijn gemaakt van de beste kwaliteit materialen. Juist hierdoor is de kans op beschadigingen minimaal. De Baseline hoezen zijn gemaakt van 8 mm dik, gevoerd polyester, de lagen zijn verlijmd met elkaar zodat een robuste hoes garant staat voor vele veilige transportbewegingen van uw speakers. Wanneer extra bescherming gewenst is, hebben we de Strongline variant. Deze covers zijn als extra ten opzichte van de Baseline hoezen, voorzien van 5 mm dik LD-24 schuimvulling, en een polyester binnenvoering waardoor de hoes in totaal 14 mm dik is. De buitenlaag van Cordura, zorgt voor een oerdegelijke hoes die zelfs na jarenlang gebruik nog goed beschermd.

Lage kosten en toch een hoog rendement.

Doordat hoezen in vergelijking met een flightcase relatief goedkoop zijn, is het een prima alternatief voor een case. omdat de hoezen mooi om de speakers vallen is de ruimtebesparing enorm. Denk hierbij aan 2 12" topjes, een kist hiervoor zal snel een afmeting hebben van 80x50x60 cm. Terwijl deze speakers makkelijk ergens bovenop kunnen liggen of zelfs in de kofferbak van een kleine auto.

Gebruikagemak doordat de handgrepen vrij zijn

De hoezen zullen zijn voorzien van uitsparingen bij de handgrepen waardoor deze ten alle tijden bereikbaar zullen blijven. En als er wielen aan de achterzijde van sub's zijn gemonteerd, waarbij de hoes als het ware vanaf de grille over de speakers zal schuiven, zit er standaard een versterking in de hoes verwerkt. Speakers met wielen aan de achterzijde worden vaak ald karretjes gebruikt waardoor de grille beschadigd. met een hoes van Luidsprekerhoezen.nl zijn ingedeukte grille's verleden tijd.

Neem een kijkje in onze webwinkel voor alle beschikbare hoezen.

Ons assortiment