Zoeken
Winkelmandje
 

Heeft u een vraag over een product?

Bel dan met een van onze specialisten

3 redenen om voor Luidsprekerhoezen.nl te kiezen:

Materiaal

Door gebruik te maken van het beste Polyesterdoek, 8 mm foam en een slijtvaste, geweven binnenlaag, die met elkaar verlijmd zijn komt een uniek basismateriaal tot stand. Voor onze Stronglinecovers gebruiken we zelfs Cordura als toplaag! Als extra bescherming zit er ook nog 5 mm extra poleyther schuim in. Alle Strongline hoezen worden standaard voorzien van vouwnaden en een a5 venster om informatiekaartjes achter te schuiven. Ideaal voor als er producties klaar gezet moeten worden op de expeditie.

Meer weten over Baseline en Strongline

Kwaliteit

De duurzaamheid zorgen er, samen met de perfecte pasvorm voor dat uw boxen maximaal beschermd zijn. Mede door de bereikbaarheid van de handgrepen is snel werken gegarandeerd! Uitgebreide info over het Productieproces  vindt u hier

Service

Zonder de beste service en after sales kunnen wij niet bestaan. Mocht er iets mis zijn met uw bestelling doen wij er alles aan dit op te lossen zonder dat u veel tijd kwijt bent met mailen, bellen en wachten. Als u bij ons besteld zijn wij pas tevreden indien u dat bent. Alleen de best passende hoezen mogen ons merklabel hebben. Wij werken niet met ingewikkelde NCR-formulieren of retourprocedures. Stuur gewoon een mail naar info@luidsprekerhoezen.nl, vermeld uw opmerking/suggestie en wij beantwoorden dezelfde dag nog!

Neem een kijkje in onze webwinkel voor alle beschikbare hoezen.

Ons assortiment