Zoeken
Winkelmandje

Beschermhoezen op maat

Wilt u ook beschermhoezen op maat voor uw luidspreker? Bij luidsprekerhoezen.nl  kunt u terecht voor vele verschillende beschermhoezen. Deze unieke beschermhoes vervangt de zware, ruimte verslindende kist die tot voorkort overal gebruikt werd voor het beschermen en vervoeren van luidsprekers. Het doel van zo’n hoes, is om uw apparatuur te beschermen tegen water, vuil en beschadigingen, zodat uw luidspreker of ook andere apparatuur zo lang mogelijk schadeloos blijven. De beschermhoezen op maat die u bij luidsprekerhoezen bestelt zijn professioneel, en met veel en zorg gemaakt van hoogwaardig materiaal, zodat u lang plezier zult hebben van de beschermhoezen. Omdat veel apparatuur afwijkende maten heeft zorgen wij ervoor dat uw beschermhoezen altijd perfect passen, want wij maken uw beschermhoezen op maat voor u.

Waar worden de hoezen precies van gemaakt bij luidsprekerhoezen.nl?

U vindt bij ons uitsluitend beschermhoezen op maat van de hoogste kwaliteit. Dat betekent dat onze beschermhoezen gemaakt worden van de beste materialen. Zo zijn de beschermhoezen van een buitenkant van waterafstotend nylon, wat betekent dat u niet bang hoeft te zijn voor spatwater bijvoorbeeld. Daar onder zit het tussenmateriaal van wel 7 millimeter schuim, wat zorgt voor een perfecte bescherming tegen stoten, bijvoorbeeld tijdens het transport van uw kostbare apparatuur. De binnenkant van de beschermhoes bestaat uit geweven doek, wat het gebruik ervan vergemakkelijkt: uw hoes glijdt daardoor met gemak over de apparatuur waar hij omheen gedaan wordt. Deze lagen worden met elkaar verlijmd, waardoor een zeer stevige, duurzame beschermhoes ontstaat.

Is de beschermhoes handig in gebruik

De beschermhoes vervangt de houten kisten waarin speakers altijd bewaard en vervoerd werden. Dat scheelt niet alleen gewicht: de hoezen zijn zo gemaakt dat u ze gewoon kunt opvouwen waardoor ze niet veel ruimte in beslag nemen, wanneer ze op locatie niet in gebruikzijn.

Waarom zou ik mijn beschermhoezen op maat bij luidsprekerhoezen.nl bestellen?

Nergens anders vindt u zulke duurzame beschermhoezen op maat voor uw apparatuur. De fantastisch gelaagde stof waar we mee werken zorgt ervoor dat de stof, en vooral de binnenkant van de hoes, zeer slijtvast is gemaakt. Dit betekent dat de beschermhoes die bij ons gekocht wordt ook na jaren van intensief gebruik niet zal slijten. De beschermhoes is daarmee super degelijk, en geeft gegarandeerd niet af. Daarmee hebben wij een uniek product, dat we bovendien op maat voor u maken. Wij hanteren de beste prijs-kwaliteit, de investering is het zeker waard.

Direct naar de bestelpagina voor luidsprekerhoezen

Neem een kijkje in onze webwinkel voor alle beschikbare hoezen.

Ons assortiment