Zoeken
Winkelmandje

Meer over Luidsprekerhoezen.nl

Geschiedenis

Luidsprekerhoezen.nl bestaat sinds 2010, met als doel om met  name in de entertainment branche tot een betrouwbare partner uit te groeien op het gebied van beschermhoezen voor speakers. De bedrijfsfilosifie is simpel: de beste hoezen produceren tegen een relatief lage prijs. Alle producten worden in eigen beheer, in Nederland gemaakt. Hierdoor zijn wij zeer flexibel in de wensen van de klant. De een heeft bijvoorbeeld wielen op de achterkant van een box zitten, terwijl een ander dat juist niet wil, om ruimte te besparen in zijn/haar auto of bus. Steeds vaker kwam het voor, dat klanten ook voor andere items hoezen/tassen wilden hebben. Denk bijvoorbeeld aan statieftassen, DJ-booth hoezen of decoorstukken die bescherming nodig hebben. Als wij er maten van hebben, kunnen we hoezen maken! Vanwege het succes en de positieve reacties die we hebben mogen ontvangen, hebben we deze nieuwe huisstijl laten ontwikkelen. Daarbij hoort natuurlijk ook en nieuwe webwinkel, die veel beter de absolute kwaliteit weergeeft van onze speakercovers. 

Waarom hoezen?

Hoezen, HET alternatief voor een zware, ruimteverslindende en dure kist. Bovendien zijn de hoezen eenvoudig in het gebruik. De kwaliteit staat garant voor jarenlange bescherming van uw boxen. Of het nu gaat om de kleinste 8" topkasten of dubbel 18" baskasten. Wij kunnen voor iedere box een passende hoes maken. 

Custom hoezen

Ook voor andere items kunt u bij ons hoezen laten maken. Denk aan hoezen voor DJ booth of LED torens. Ongeacht het aantal rekenen wij geen extra ontwerp- of opstartkosten voor custom hoezen Aarzel niet om ons te vragen naar de mogelijkheden voor op maat gemaakte hoezen voor welk item dan ook!

Neem een kijkje in onze webwinkel voor alle beschikbare hoezen.

Ons assortiment